Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

Burn-outcoach in Alphen aan den Rijn

Bij het ervaren van de uitdagingen van het leven kan een burn-outcoach het verschil maken. Bij Suk Jai Wellness begrijpen we dat elk individu uniek is en daarom bieden we een oplossingsgerichte aanpak die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze burn-outcoach helpt u in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop en Nieuwkoop om weer grip te krijgen op uw leven. Bel uitsluitend voor een coaching afspraak 0622698091

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Ivm de toenemende kosten wordt ons tarief per 1 juli 70€ per uur.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Diepere inzichten met onze burn-outcoach

Een burn-out ontstaat vaak sluimerend. Veel problemen vormen zich onbewust, buiten het directe zicht. Onze burn-outcoach gebruikt daarom een holistische benadering en maakt gebruik van alle zintuigen om u te begeleiden. Terwijl sommige zich richten op het graven naar de oorzaak, richten wij ons vooral op oplossingen. Bij onze massagesalon is het niet enkel praten; u kunt bij ons ook terecht voor een verkwikkende gezondheidsmassage die bijdraagt aan uw welzijn. Persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal in onze aanpak. Onze lifestylecoach kan u daarbij aanvullende begeleiding bieden. Het erkennen van uw gevoelens en het begrijpen van de triggers zijn cruciale stappen naar herstel. Door samen te werken, kunt u veerkracht opbouwen en strategieën ontwikkelen om toekomstige stresssituaties het hoofd te bieden.

single massage

Maak korte metten met uw burn-out

aromamassage

Het leven is te kort om te worstelen met overweldigende emoties en uitputting. Raadpleeg onze burn-outcoach en ontdek hoe u uw uitdagingen kunt omzetten in groeimogelijkheden. Neem de eerste stap naar een evenwichtiger leven en laat ons u op deze reis begeleiden. Maak uw afspraak online.