Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Deskundige stress-coach

Een gesprek met een stress-coach kan inzicht of simpelweg verlichting bieden als u veel stress ervaart. Bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn kunt u deelnemen aan counseling. Daarbij voert u gesprekken met een expert die een bewogen leven heeft gehad als ondernemer, als partner en als academicus. Samen gaat u tijdens de gesprekken op zoek naar een mogelijke oplossing.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Via gesprekken met onze stress-coach komt u tot een oplossing 

Om stress te verlichten, kunt u in gesprek gaan met onze stress-coach. Die helpt u naar een oplossing te zoeken voor uw stress. U kunt bijvoorbeeld beter met stressvolle situaties om leren gaan of de bron van uw stress achterhalen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw werk overbelasting veroorzaakt. Als u behoefte heeft aan gespecialiseerde professionele hulp, kan onze stress-coach u ook doorverwijzen naar andere experts. Wilt u naast mentale ontspanning ook genieten van fysieke ontspanning? U boekt bij ons ook een effectieve ontspanningsmassage boeken voor een rustgevende ervaring.

single massage

Plan uw ontspanmoment in 

aromamassage

Bij onze massagesalon in Alphen aan den Rijn kunt u terecht om onze stress-coach te spreken of om een andere rustgevende behandeling te boeken. Zo verlicht u zowel fysieke als mentale klachten en staat u weer stevig in uw schoenen. U kunt online een afspraak maken of even bellen naar 06 - 13 23 03 77.