Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een Thaise massage boeken 

U kunt een Thaise massage boeken bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn, dicht bij Bodegraven. Wij werken volgens de traditionele methode van Nuad Thai massage die tot het Unesco immaterieel erfgoed behoort. Met deze massage verlichten we uw lichamelijke en geestelijke klachten, zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid of gewrichtspijn.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Een traditionele Thaise massage boeken vlak bij Bodegraven 

Om van uw mentale of fysieke klachten af te komen, kunt u een aantrekkelijk geprijsde Thaise massage boeken bij onze massagesalon in de buurt van Bodegraven. Deze oude geneeswijze stimuleert de doorbloeding, waardoor knopen worden opgelost en uw lichaam weer in harmonie is. Ook worden uw zintuigen gestimuleerd met kleur, geur en geluid. Een bijkomende hot stone-behandeling is ook mogelijk indien u dit van tevoren aangeeft. Wij raden een sessie van anderhalf uur aan om de massagetechniek het beste zijn werk te laten doen, maar u kunt ook kortere sessies reserveren bij onze salon voor Thaise massage. Naast een professionele Thaise massage kunt u ook andere behandelingen boeken bij onze praktijk in de omgeving van Bodegraven. Zo reserveert u bij ons bijvoorbeeld een aromatische massage. Tijdens deze rustgevende sessies wordt u behandeld met geurende olie die een rustgevend effect heeft en ook stimulerend werkt voor uw doorbloeding. Na dit uurtje ontspannen verlaat u verfrist en opgewekt onze praktijk. Kies uit een van onze behandelingen en boek uw afspraak.

single massage

Boek onze Nuad Thai behandeling 

aromamassage

Bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn masseren we u vakkundig om klachten te verlichten. U kunt online een Thaise massage boeken bij onze salon in de buurt van Bodegraven. Kies de duur van de sessie en reserveer direct. Als u nog vragen heeft of u ons wilt spreken, belt u naar 06 - 13 23 03 77.