Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een Thaise massage boeken 

U kunt een Thaise massage boeken bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn, dicht bij Bodegraven. Wij werken volgens de traditionele methode van Nuad Thai massage die tot het Unesco immaterieel erfgoed behoort. Met deze massage verlichten we uw lichamelijke en geestelijke klachten, zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid of gewrichtspijn.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Een traditionele Thaise massage boeken 

Om van uw mentale of fysieke klachten af te komen, kunt u een aantrekkelijk geprijsde Thaise massage boeken bij onze massagesalon. Deze oude geneeswijze stimuleert de doorbloeding, waardoor knopen worden opgelost en uw lichaam weer in harmonie is. Ook worden uw zintuigen gestimuleerd met kleur, geur en geluid. Een bijkomende hot stone-behandeling is ook mogelijk indien u dit van tevoren aangeeft. Wij raden een sessie van anderhalf uur aan om de massagetechniek het beste zijn werk te laten doen, maar u kunt ook kortere sessies reserveren bij onze salon voor Thaise massage.

single massage

 U kunt ook tot rust komen tijdens onze andere behandelingen 

aromamassage

Naast een professionele Thaise massage is het ook mogelijk andere behandelingen boeken bij onze praktijk. Zo reserveert u bij ons bijvoorbeeld een aromatische massage. Tijdens deze rustgevende sessies wordt u behandeld met geurende olie die een rustgevend effect heeft en ook stimulerend werkt voor uw doorbloeding. Na dit uurtje ontspannen verlaat u verfrist en opgewekt onze praktijk. Kies uit een van onze behandelingen en boek uw afspraak.

Boek onze Nuad Thai behandeling

Ontdek de ontspannende technieken van onze specialisten en maak een afspraak voor een traditionele massage. U kunt online een Thaise massage boeken bij onze salon. Kies de duur van de sessie en reserveer direct uw rustgevende behandeling. Bereik ons telefonisch via 06 - 13 23 03 77 voor verdere vragen.