Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Uw hijab ophouden tijdens uw massage 

Bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn kunt u uw hijab gerust ophouden tijdens uw massage. Wij verzorgen een speciale massage voor moslima’s. U kunt gerust zijn dat de regels van de islam worden gevolgd tijdens uw ontspannende massage. Bij de meeste massages is het gebruikelijk dat de cliënt zich (deels) uitkleedt tijdens de behandeling. Wij maken het voor moslima’s mogelijk om hun ‘awrah bedekt te houden tijdens hun massage.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 U houdt uw hijab en andere nodige kleding aan tijdens uw massage 

Wanneer u als moslima een massage boekt bij onze massagesalon, kunt u dit gerust bij ons aangeven. Wij zorgen ervoor dat uw massage wordt gegeven op een manier waar u zich prettig bij voelt, door een vrouw en met uw hijab. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een volledig afgeschermde massage in een privéruimte. U boekt bij ons een heerlijke ontspanningsmassage, waarbij u zelf aangeeft welke delen van uw lichaam u bedekt en welke niet. Onze specialisten denken graag met u mee en vinden een behandeling die bij uw wensen en grenzen past. Wilt u bijvoorbeeld uw vermoeide spieren ontspannen met een zwangerschapsmassage voor moslima’s? U boekt bij ons gemakkelijk een moment van rust.

single massage

 Boek een massage voor moslima’s 

aromamassage

Maak een afspraak voor uw massage waarbij u uw hijab en andere nodige kleding gerust aanhoudt. Onze specialisten zorgen voor een prettige ervaring tijdens uw massage voor moslima’s. Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw massage? Neem gerust contact met ons op en vertel ons wat u zoekt. Wij denken graag met u mee en zoeken naar de juiste oplossingen.