Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een ontspanningsmassage in Alphen aan den Rijn 

Met een ontspanningsmassage van Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn, nabij Nieuwkoop, loopt u volledig rustig onze salon uit. Tijdens een ontspanningsmassage wordt u rustig, niet stevig, gemasseerd. Het hoofddoel van deze massage is ontspannen aan de hand van muziek, kleuren en aanrakingen voor een unieke beleving. Als u het van tevoren aangeeft, komt er ook een hot stone-behandeling bij.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Wat kunt u verwachten van onze ontspanningsmassage? 

Vind u het fijn om tot rust te komen door middel van een fijne, ontspannende massage? Dan kunt u zeker terecht bij onze massagesalon. De ontspanningsmassage duurt een uur. Tijdens dit uur komt u ultiem tot rust. U kunt ook kiezen voor een aroma-massage met geurige olie. Al onze massages worden gegeven volgens een traditionele oosterse methode waarbij alle zintuigen worden gestimuleerd met licht, geluid en aanrakingen. Onze Thaise massages hebben dan ook zeker het gewenste effect. Deze behandeling bij onze praktijk is, in tegenstelling tot een ontspanningsmassage, meer gericht op de bloedsomloop bevorderen. Tijdens een ontspanningsmassage bij onze salon doorbreekt u even de dagelijkse sleur in een heerlijk relaxmoment. Dit verlicht bijvoorbeeld mentale overbelasting door uw werk.

single massage

Boek een kalmerende massage 

aromamassage

Voor een ontspanningsmassage én een sportmassage komt u langs bij ons. Wij hebben vier parkeerplaatsen, zodat u zeker bij ons pand kunt parkeren. Ook wanneer u met het openbaar vervoer voor uw ontspanningsmassage komt, is onze wellnesspraktijk goed te bereiken. Suk Jai Wellness bevindt zich namelijk naast het treinstation. Reserveer uw massage online of neem contact met ons op door te bellen naar 06 - 13 23 03 77.