Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een zwangerschapsmassage voor moslima’s 

Suk Jai Thai Wellness biedt een aangepaste zwangerschapsmassage voor moslima’s aan. Tijdens deze behandeling bij onze salon in Alphen aan den Rijn verlichten onze specialisten die het gevolg zijn van uw zwangerschap, terwijl de regels van de islam gevolgd worden. Uw massage wordt uitsluitend uitgevoerd door vrouwen en u bedekt de delen van uw lichaam die u wilt verhullen.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Zo ziet onze zwangerschapsmassage voor moslima’s er uit 

Tijdens uw rustgevende zwangerschapsmassage wordt de doorbloeding van uw spieren gestimuleerd met verwarmde olie. Hierbij besteden wij extra aandacht aan de spieren die tijdens de zwangerschap meer belast worden. Bij onze massagesalon houden we niet alleen rekening met de speciale behoeften van uw zwangere lichaam, maar ook met de regels van uw geloof en uw persoonlijke grenzen. U kunt daarom gerust een hijab-massage boeken, waarbij u uw hoofddoek en andere gewenste kledingstukken aanhoudt. Tijdens onze zwangerschapsmassage voor moslima’s komt u volledig tot rust op een manier die voor u prettig is.

single massage

Boek uw rustgevende massage 

aromamassage

Maak een afspraak voor een massage bij Suk Jai Wellness en profiteer van ultiem comfort. Wilt u meer weten over een zwangerschapsmassage voor moslima’s? Bel ons gerust via 06 - 13 23 03 77 voor meer informatie of laat ons weten hoe we uw massage zo prettig mogelijk maken.