Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Massagesalon in Alphen aan den Rijn 

Voor diverse soorten massages kunt u zeker terecht bij Suk Jai Welness, dé massagesalon van Alphen aan den Rijn. Als u een massage boekt bij ons, weet u zeker dat u een behandeling boekt die effect heeft. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende behandelingen, zodat u de massage kiest die het best bij u past.

Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

 Een rustgevende behandeling boeken bij dé massagesalon van Alphen aan den Rijn 

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk als u een behandeling boekt bij onze massagesalon in Alphen aan den Rijn. Kiest u voor een traditionele Thaise massage? Dan kiest u voor een massage die zowel psychische als lichamelijke klachten verhelpt. Bovendien behoort deze Nuad Thai massage tot het Unesco immaterieel erfgoed. Daarnaast heeft u de keuze voor:

single massage

 Maak een afspraak 

aromamassage

Wilt u een massage boeken bij onze massagesalon in Alphen aan den Rijn? Bekijk dan al onze behandelingen en bijbehorende prijzen. Op deze pagina vindt u meer informatie over al onze diensten. Daarnaast kunt u ons ook bellen op 06 - 13 23 03 77 voor extra uitleg over onze massages of het boeken van de behandeling. Of maak online een afspraak.