Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Massagesalon in Alphen aan den Rijn 

Voor diverse soorten massages, waaronder een Thaise massage, kunt u terecht bij Suk Jai Wellness, dé massagesalon van Alphen aan den Rijn, Boskoop en Bodegraven. Als u bij ons een massage boekt, weet u zeker dat u een behandeling ontvangt die effect heeft. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende speciale behandelingen, zodat u de massage kunt boeken die bij uw behoeften past.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Ivm de toenemende kosten wordt ons tarief per 1 juli 70€ per uur.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Een rustgevende behandeling boeken bij dé massagesalon van Alphen aan den Rijn

Er zijn verschillende scherp geprijsde behandelingen mogelijk bij onze premium massagesalon. Kiest u voor een traditionele Thaise massage in onze salon? Dan kiest u voor een massage die u heerlijk ontstresst en lichamelijke klachten verlicht. Bovendien behoort deze premium Nuad Thai massage tot het Unesco immaterieel erfgoed. Bij onze massagesalon heeft u ook de keuze uit:

Welke massage u ook kiest, u verlaat onze massagesalon volledig uitgerust.

single massage

 Ontdek onze authentieke Thaise massage 

aromamassage

De populariteit van een Thaise massage als gezondheidsmassage is de afgelopen jaren enorm toegenomen in onze salon. Mensen zijn zich steeds meer bewust van de vele voordelen die deze specifieke massage biedt. Onze massagesalon is trots om deze authentieke Thaise massage aan te bieden, gecombineerd met de ontspannen sfeer en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Boek snel uw behandeling

Bij onze salon profiteert u van ultiem comfort, flexibiliteit en betaalbare luxe. Wilt u een massage boeken bij onze massagesalon? Bekijk dan al onze behandelingen en bijbehorende prijzen. Op deze pagina vindt u meer informatie de diensten die wij aanbieden in ons salon, inclusief de Thaise massage. Boek een behandeling via de telefoon of maak online een afspraak.