Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Overbelasting door werk verlichten 

Heeft u last van overbelasting, bijvoorbeeld door fysiek zwaar werk? Bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn kiest u uit verschillende behandelingen die mentale en fysieke klachten verlichten. Of u nu voor een ontspannende massage komt of voor een open gesprek met een coach: u verlaat onze praktijk zeker in een gekalmeerde staat.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Hoe verlicht u overbelasting door werk? 

In onze massagesalon bieden we uiteenlopende behandelingen aan die rustgevende effecten hebben op uw lichaam en geest. Zo kunt u mentale en fysieke klachten verlichten die het gevolg zijn van overbelasting door werk. Als u graag over uw problemen zou willen praten met een expert, kunt u bij ons counseling met een stress-coach boeken. Als u zowel lichamelijk als mentaal wenst te ontspannen, is een ontspanningsmassage een geschikte behandeling. Het is ook mogelijk om gerichte behandeling te boeken voor uw bovenrug en nek of voor uw voeten als u daar het meeste last van heeft.

single massage

Reserveer uw behandeling en verlicht uw klachten 

aromamassage

Als u fysieke of mentale overbelasting ervaart door uw werk, kunt u bij ons in Alphen aan den Rijn een behandeling boeken die u daarmee helpt. Bekijk ons aanbod aan diensten en onze tarieven om te bepalen welke behandeling op uw wensen aansluit. U kunt online een afspraak maken of bellen naar 06 - 13 23 03 77.