Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Overbelasting door werk verlichten 

Heeft u last van overbelasting, bijvoorbeeld door fysiek zwaar werk? Bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn kiest u uit verschillende behandelingen die mentale en fysieke klachten verlichten. Of u nu voor een ontspannende massage komt of voor een open gesprek met een coach: u verlaat onze praktijk zeker in een gekalmeerde staat. Bel uitsluitend voor een coaching afspraak 0622698091

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Ivm de toenemende kosten wordt ons tarief per 1 juli 70€ per uur.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Hoe verlicht u overbelasting door werk? 

In onze massagesalon bieden we uiteenlopende behandelingen aan die rustgevende effecten hebben op uw lichaam en geest. Zo kunt u mentale en fysieke klachten verlichten die het gevolg zijn van overbelasting door werk. Als u graag over uw problemen zou willen praten met een expert, kunt u bij ons counseling met een stresscoach boeken. Als u zowel lichamelijk als mentaal wenst te ontspannen, is een ontspanningsmassage een geschikte behandeling. Het is ook mogelijk om gerichte behandeling te boeken voor uw bovenrug, nek of voeten als u daar het meeste last van heeft.

single massage

 Reserveer uw behandeling en kom volledig tot rust 

aromamassage

Als u fysieke of mentale overbelasting ervaart door uw werk, kunt u bij ons een behandeling boeken die u daarbij helpt. Bekijk ons aanbod aan diensten en onze tarieven om te bepalen welke behandeling op uw wensen aansluit.  Maak uw afspraak online of bereik ons telefonisch via 06 - 13 23 03 77.