Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een Thaise massage in een fijne salon 

Wilt u genieten van een Thaise massage in een fijne salon in Alphen aan den Rijn, dichtbij Boskoop? Maak dan een afspraak bij Suk Jai Wellness. Bij ons ontvangt u een effectieve behandeling in een betaalbare, luxueuze omgeving. We werken bovendien volgens de traditionele oosterse methode. U kunt bij onze massagesalon dichtbij Bodegraven en Boskoop kiezen voor diverse massages voor het gehele lichaam, maar ook voor een behandeling van specifieke lichaamsdelen, zoals uw voeten.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Een Thaise massage in onze rustgevende salon

Bij onze premium massagesalon dicht bij Bodegraven en Boskoop boekt u een betaalbare Nuad Thai Massage, die behoort tot het Unesco immaterieel erfgoed. Bij deze Thaise massagetechniek worden psychische en lichamelijke klachten verholpen en de bloedsomloop gestimuleerd. Ook heeft u na deze massage minder last van chronische vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Wij zullen met deze behandeling uw lichaam harmoniseren en blokkades wegwerken via massage, maar ook met licht, geluid en meer. De Thaise massage bij onze salon in de buurt van Boskoop versoepelt bovendien uw stijve spieren en gewrichten. Wilt u iets minder stevig gemasseerd worden? Is ontspanning voor u het hoofddoel van de massage? Boek dan een ontspanningsmassage bij onze massagesalon vlak bij Boskoop en Bodegraven!

single massage

 De mogelijkheden bij onze massagesalon nabij Boskoop en Bodegraven

aromamassage

Als u in onze salon vlak bij Boskoop een Thaise massage inplant, kunt u kiezen voor een massage van een half uur, een uur of anderhalf uur. Hoe langer uw sessie, hoe beter u de kans krijgt om volledig te ontspannen. Bovendien zijn de positieve effecten van de massage op uw lichaam beter merkbaar na een langere massage. U kunt bij onze massagesalon dicht bij Bodegraven en Boskoop alleen een afspraak maken of samen met uw partner genieten tijdens een duo-massage. Een hot stone-behandeling is inclusief als u dit van tevoren bij ons aangeeft.

R eserveer uw massage online

Wilt u een Thaise massage ervaren in onze salon in Alphen aan den Rijn, nabij Boskoop? Dit kunt u doen op diverse manieren. Zo belt u onze massagesalon op 06 - 13 23 03 77 voor het maken van een reservering of voor meer informatie. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken bij onze massagesalon nabij Bodegraven en Boskoop. U kunt bovendien een cadeaubon aanschaffen als u een ander met een Thaise massage wilt verrassen. Profiteer van uitstekende hygiëne en een originele beleving.