Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een Thaise massage in een fijne salon 

Wilt u genieten van een Thaise massage in een fijne salon in Alphen aan den Rijn, dichtbij Boskoop en Bodegraven? Maak dan een afspraak bij Suk Jai Wellness. Bij ons ontvangt u een effectieve behandeling in een betaalbare, luxueuze omgeving. We werken bovendien volgens de traditionele oosterse methode. U kiest bij onze massagesalon voor diverse massages voor het gehele lichaam, maar ook voor een behandeling van specifieke lichaamsdelen, zoals uw voeten.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Een Thaise massage in onze rustgevende salon inplannen 

Bij onze premium massagesalon boekt u een betaalbare Nuad Thai Massage, die behoort tot het Unesco immaterieel erfgoed. Bij deze Thaise massagetechniek worden psychische en lichamelijke klachten verholpen en de bloedsomloop gestimuleerd. Ook heeft u na deze massage minder last van chronische vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Wij zullen met deze behandeling uw lichaam harmoniseren en blokkades wegwerken via massage, maar ook met licht, geluid en meer. De Thaise massage bij onze salon in de buurt van Boskoop versoepelt bovendien uw stijve spieren en gewrichten. Wilt u iets minder stevig gemasseerd worden? Is ontspanning voor u het hoofddoel van de massage? Boek dan een ontspanningsmassage bij onze massagesalon!

single massage

De mogelijkheden bij onze massagesalon 

aromamassage

Als u in onze salon een Thaise massage inplant, kunt u kiezen voor een massage van een half uur, een uur of anderhalf uur. Hoe langer uw sessie, hoe beter u de kans krijgt om volledig te ontspannen. Bovendien zijn de positieve effecten van de massage op uw lichaam beter merkbaar na een langere massage. U kunt bij onze massagesalon alleen een afspraak maken of samen met uw partner genieten tijdens een duo-massage.

R eserveer uw massage online

Wilt u een Thaise massage ervaren in onze salon nabij Boskoop en Bodegraven? Dit kunt u doen op diverse manieren. Bereik onze massagesalon telefonisch via 06 - 13 23 03 77 om een reservering te maken of als u meer informatie wilt. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken bij onze massagesalon. U kunt bovendien een cadeaubon aanschaffen als u een ander met een Thaise massage wilt verrassen. Geef jouw vrienden en familie een heerlijke ontstressende massage cadeau.