Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Duo-massage boeken 

Wenst u een duo-massage te boeken voor u en een ander? Boek uw behandeling dan bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn. Bij deze wellnesspraktijk in de buurt van Bodegraven bieden wij diverse soorten behandelingen aan, waaronder een fijne, traditioneel oosterse massage die u alleen of als duo kunt boeken. U geniet bij onze salon van luxueuze, scherp geprijsde behandelingen.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Een duo-massage boeken voor ultieme ontspanning 

Is uw vriend of vriendin jarig? Houdt hij of zij van ontspannende behandelingen? Dan is het boeken van een duo-massage bij onze massagesalon in de buurt van Bodegraven een ultiem cadeau. Wij hebben een cadeaubon beschikbaar voor deze situaties. Tijdens een Thaise massage voor duo’s, wordt gebruik gemaakt van een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Deze techniek zorgt ervoor dat uw lichamelijke en psychische klachten worden verholpen en uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. U kunt er ook voor kiezen om een aroma-massage te reserveren. Bij deze massage wordt er gewerkt met geurige olie die zorgt dat u beide helemaal ontspannen bent tijdens en na de behandeling. U kunt van tevoren aangeven of u er een hot stone-behaneling bij wenst. Ontdek online welke duo-massage u samen kunt boeken bij onze salon nabij Bodegraven.

single massage

Plan online uw duo-behandeling in 

aromamassage

Wilt u een duo-massage boeken bij onze Thaise salon in Alphen aan den Rijn, dicht bij Bodegraven? Dit doet u online door een afspraak in te plannen of door ons te bellen op 06 - 13 23 03 77. Als u ons belt, kunt u bovendien direct uw vragen over onze behandelingen stellen. Wij helpen u graag als u bijvoorbeeld twijfelt over een ontspannende of een sportmassage.