Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een duo-massage boeken 

Wilt u een duo-massage boeken voor u en een ander? Het is een ideale massage om te ondergaan met uw partner. Boek uw behandeling dan bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn. Bij onze wellnesspraktijk in de buurt van Bodegraven bieden wij diverse soorten behandelingen aan, waaronder een fijne, traditioneel oosterse massage die u alleen of als duo kunt boeken. U geniet bij onze salon van luxueuze, scherp geprijsde behandelingen.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Een duo-massage boeken voor ultieme ontspanning 

Is uw vriend of vriendin jarig? Houdt hij of zij van ontspannende behandelingen? Dan is het boeken van een duo-massage, eventueel met uw partner, bij onze massagesalon in de buurt een ultiem cadeau. Wij bieden een cadeaubon aan voor deze situaties. Wanneer u een Thaise massage boekt voor duo’s, wordt er gebruikgemaakt van een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Deze techniek zorgt ervoor dat uw lichamelijke en psychische klachten worden verholpen en uw bloedsomloop wordt gestimuleerd. U kunt er ook voor kiezen om een aroma-massage te reserveren. Bij deze massage wordt er gewerkt met heerlijke geurende olie die ervoor zorgt dat u en uw partner helemaal ontspannen tijdens en na de behandeling. Wilt u tijdens uw duo-massage de regels van Islam volgen? Wij bieden ook afgeschermde massages voor dames en heren.

single massage

Plan online uw duo-behandeling in 

aromamassage

Wilt u een duo-massage met uw partner boeken bij onze Thaise salon? Dit doet u online door een afspraak in te plannen. Stel ons gerust uw vragen over uw gewenste behandeling. Wij helpen u met plezier als u bijvoorbeeld twijfelt over de keuze voor een ontspannende of een sportmassage.