Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

Persoonlijke groei en ontwikkeling in Alphen aan den Rijn

Bij Suk Jai Wellness draait alles om uw persoonlijke groei en ontwikkeling. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving in de regio rond Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop en Nieuwkoop, waarin u zich volledig kunt openstellen en focussen op uw persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze toegewijde coaches zijn er om u te begeleiden op uw reis naar zelfontplooiing en het bereiken van uw volledige potentieel. Bel voor een afspraak 0622698091

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Verbreed uw horizon met persoonlijke groei en ontwikkeling

Bij persoonlijke groei en ontwikkeling draait het om meer dan het blootleggen van uw talenten; het gaat ook om het herkennen en omarmen van uw zwakheden. Onze coaches denken out of the box en helpen u om zowel uw verborgen als uw bekende talenten te ontdekken en te benutten. We willen dat u als persoon volledig openbloeit, bewust en onbewust. In onze massagesalon bieden we bovendien ook nog extra behandelingen aan. We kunnen een ontspanningsmassage integreren als onderdeel van het coachingsproces, om niet alleen mentaal, maar ook fysiek balans te vinden. Onze lifestylecoach coacht u dan verder en stelt een holistische benadering van uw leven voor om uw levensstijl toe te spitsen op uw persoonlijke groei en ontwikkeling. En wanneer u te maken heeft met een overlijden, ondersteunt onze coach rouwprocessen u in tijden van verlies en verdriet. Samen werken we aan uw persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat u sterker en zelfverzekerder in het leven staat.

single massage

Ontdek uw echte ik

aromamassage

Bent u klaar om te investeren in uw persoonlijke groei en ontwikkeling? Neem dan vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een rijker en meer vervuld leven. Onze coaches staan klaar om u te begeleiden op uw unieke reis naar zelfontwikkeling. Groei en ontwikkel jezelf persoonlijk, en ontdek wat u echt in uw mars heeft. U kan deze behandeling ook cadeau doen aan een vriend of vriendin om hun steviger in het leven te laten staan.