Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

behandelingen

Suk Jai Wellness Alphen aan den Rijn gespecialiseerd in Nuad Thai massage: Unesco erfgoed.

Onze visie is dat onze dienstverlening toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze massages verbeteren de bloedsomloop, zorgen voor afvoer van giftige stoffen en maken hormonen vrij die zorgen voor ontspanning. Onze studio is fraai ingericht en biedt een prettige geur, licht en geluidsbeleving. Zen, esoterie en new age elementen zorgen voor "a short break away to the east". Wij zijn scherp geprijsd.

Wij volgen een Corona protocol. 

NUAD Thai traditioneel

Single
60 min: € 60,-

Single (het beste)
90 min: € 90,-

Duo (samen)
60 min: € 120,-

Deze Traditionele Nuad Thai Massage is een van 's wereld oudste geneesmethoden. Deze massages verhelpen effectief zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleren de bloedsomloop. Bovendien kunnen klachten als chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stress, stijve spieren en gewrichten met een Nuad Thai massage verholpen worden. De traditionele Nuad Thai massage is bedoeld om het lichaam te harmoniseren en blokkades weg te werken. Nuad Thai behoort tot het Unesco immaterieel erfgoed. Voor een volledige behandeling kunt u het beste 1,5 uur reserveren. Een uur of half uur reserveren is ook mogelijk.

single massage

Zwangerschaps massage

60 min: € 60,-

Tijdens uw zwangerschap verandert in korte tijd veel in het lichaam. Op de spieren in de rug, schouders en bekken komt een steeds zwaardere belasting. Onze traditionele zwangerschapsmassage geeft extra aandacht aan deze spieren en zorgt dat u kunt ontspannen. De massage is mogelijk vanaf de derde maand van de zwangerschap tot drie weken voor de uitgerekende datum. Maak online een afspraak voor een massage met verwarmde oliën voor zwangere vrouwen. Zwangerschapsmassage is een massagetherapie speciaal is voor de behoeften van de aanstaande moeder. Het kan enkele van de meest voorkomende ongemakken van zwangere vrouwen helpen verlichten. Prenatale massages zijn vergelijkbaar met reguliere massages; ze zijn echter aangepast aan de anatomische veranderingen die een vrouw tijdens de zwangerschap ervaart. De therapeut zal speciale zorg besteden aan uw comfort tijdens de prenatale massagesessie.
Een van de belangrijkste effecten van prenatale massage is het verbeteren van de bloedsomloop in uw hele lichaam, waardoor de stroom van zuurstof en voedingsstoffen naar uw baby wordt vergemakkelijkt. 

zwangerschapsmassage

Door tijdens de zwangerschap goed voor je lichaam en geest te zorgen, kun je uitkijken naar een positieve geboorte-ervaring.

rug-, nek en schoudermassage

60 min: € 60,- of 30 min: € 35,-

U kunt aandacht vragen voor een gerichte behandeling van uw rug, nek en schouders. De masseuse zal haar tijd besteden aan het door u aangegeven gebied. Wij bieden ook stoelmassages voor een kortdurende behandeling van bijv 15 minuten.

schoudermassage

Voetreflex massage

60 min: € 60,-

voetmassage

U kunt aandacht vragen voor een gerichte behandeling van uw voeten. Meestal is een half uur hiervoor voldoende.

Aroma massage

60 min: € 60,-

Een heerlijke ontspanningsmassage met geurige olie, verwen u zelf of een ander.

aromamassage

Sportmassage

60 min: € 60,-

sportmassage

Veel klachten komen voort uit overmatig gebruik van bepaalde lichaamsdelen. Dat geeft overbelasting. Die overbelasting kunt u met de juiste aandacht verlichten.

Ontspannings massage

60 min: € 60,-

Als u liever minder stevig gemasseerd wil worden kunt u kiezen voor een ontspannings massage. Geniet van de muziek, kleuren en aanraking en kom tot rust.

Stoelmassage

15 min: € 15,-

stoel massage

Moe en overbelast? Neem tussendoor even een stoelmassage. Het werkt ontspannend en verlicht direct uw klachten aan rug, schouder en nek. 15 minuten voor 15 €.

reserveren

Voeten spa

60 min: € 70,-

Een heerlijke beleving. Geen pedicure behandeling.

voetenspa

Counselling: worden wie je bent

60 min: € 60,-

Worden wie je bent. Een oplossing vinden voor de overbelasting die onze maatschappij met zich meebrengt. De oorzaak achterhalen van psychosomatische klachten. Naast massages bieden wij ook de gelegenheid om over de oorzaak van spanningsklachten te praten of te refelecteren op het bestaan. Voor klanten die dat willen is Peter beschikbaar voor advies over werk, relatie, geld, trauma's of emoties. Het kan gaan over life style onderwerpen, zakelijke transacties, echtscheiding, opvoeding of algemeen welbevinden. Peter is gepensioneerd en heeft veel zakelijke en levenservaring. Twee huwelijken, twee kinderen, 3 keer een bedrijf begonnen en nu gelukkig met Lawan. Zijn interesses zijn reizen, het Oosten, filosofie, sport, muziek, aquarelleren, fotografie en literatuur. Hij heeft een boek geschreven en weet wat gezond leven is. Ook heeft hij meegemaakt wat het betekent als je geliefde ziek wordt. Peter heeft een BA in IT en een MBA  en is afgestudeerd als Bedrijfskundig Organisatie Adviseur. Daarnaast heeft hij diploma's in NLP en is gespecialiseerd in counselling methoden zoals systeemopstellingen en kan verwijzen naar nog meer gespecialiseerde experts. We onderzoeken je vraag en gaan op zoek naar oplossingen. The sky is the limit. A shoulder to lean on. We staan in contact met verschillende klanten met een eigen gespecialiseerde adviespraktijk.

Werken bij suk jai wellness

Wij zijn altijd op zoek naar gediplomeerde masseuses. Wil je een leuke, professionele, goed bezochte werkomgeving en een uitstekende verdienste vlak bij het openbaar vervoer? Bel ons dan op 06 - 13 23 03 77 of kom langs.

We are always looking for certified professionals. Would you like a fun working environment, well frequented, with excellent conditions, near public transport? Call us  at 06 - 13 23 03 77 or drop by. All nationalities and gender.

เรามองหาหมอนวดที่มีคุณภาพอยู่เสมอ หากคุณต้องการสภาพแวดล้อมในการทำงานที่ดี เป็นมืออาชีพ และได้รับการดูแลอย่างดี และมีรายได้ที่ดีเยี่ยมใกล้กับระบบขนส่งสาธารณะ โทรหาเราที่ 06 - 13 23 03 77 หรือแวะมาหาเรา เราให้เช่าสถานที่ทำงานด้วยมืออาชีพ