Direct reserveren voor afspraken vanaf 1 juli

behandelingen

Suk Jai Wellness Alphen aan den Rijn Nuad massage: Unesco erfgoed.

Onze visie is dat onze dienstverlening toegankelijk moet zijn voor iedereen. Als gevolg van de prijsontwikkelingen en ook de krappe arbeidsmarkt ontkomen wij er niet aan dat wij onze prijzen moeten verhogen per 1 september. We blijven scherp geprijsd. Zie ook onze reviews.

Wij volgen een Corona protocol. 

NUAD Thai traditioneel

Single
60 min: € 55,-

Single (het beste)
90 min: € 82,50

Duo (samen)
60 min: € 110,-

Deze Traditionele Nuad Thai Massage is een van 's wereld oudste geneesmethoden. Deze massages verhelpen effectief zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleren de bloedsomloop. Bovendien kunnen klachten als chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stress, stijve spieren en gewrichten met een Nuad Thai massage verholpen worden. De traditionele Nuad Thai massage is bedoeld om het lichaam te harmoniseren en blokkades weg te werken. Nuad Thai behoort tot het Unesco immaterieel erfgoed. Voor een volledige behandeling kunt u het beste 1,5 uur reserveren. Een uur of half uur reserveren is ook mogelijk.

Zwangerschaps massage

60 min: € 55,-

Tijdens uw zwangerschap verandert in korte tijd veel in het lichaam. Op de spieren in de rug, schouders en bekken komt een steeds zwaardere belasting. Onze traditionele zwangerschapsmassage geeft extra aandacht aan deze spieren en zorgt dat u kunt ontspannen. De massage is mogelijk vanaf de derde maand van de zwangerschap tot drie weken voor de uitgerekende datum. Maak online een afspraak voor een massage met verwarmde oliën voor zwangere vrouwen. Zwangerschapsmassage is een massagetherapie speciaal is voor de behoeften van de aanstaande moeder. Het kan enkele van de meest voorkomende ongemakken van zwangere vrouwen helpen verlichten. Prenatale massages zijn vergelijkbaar met reguliere massages; ze zijn echter aangepast aan de anatomische veranderingen die een vrouw tijdens de zwangerschap ervaart. De therapeut zal speciale zorg besteden aan uw comfort tijdens de prenatale massagesessie.
Een van de belangrijkste effecten van prenatale massage is het verbeteren van de bloedsomloop in uw hele lichaam, waardoor de stroom van zuurstof en voedingsstoffen naar uw baby wordt vergemakkelijkt. 

Door tijdens de zwangerschap goed voor je lichaam en geest te zorgen, kun je uitkijken naar een positieve geboorte-ervaring.

rug-, nek en schoudermassage

60 min: € 55,- of 30 min: € 30,-

U kunt aandacht vragen voor een gerichte behandeling van uw rug, nek en schouders. De masseuse zal haar tijd besteden aan het door u aangegeven gebied. Wij bieden ook stoelmassages voor een kortdurende behandeling van bijv 15 minuten.

Voetreflex massage

60 min: € 55,-

U kunt aandacht vragen voor een gerichte behandeling van uw voeten. Meestal is een half uur hiervoor voldoende.

Aroma massage

60 min: € 60,-

Een heerlijke ontspanningsmassage met geurige olie, verwen u zelf of een ander.

Sportmassage

60 min: € 55,-

Veel klachten komen voort uit overmatig gebruik van bepaalde lichaamsdelen. Dat geeft overbelasting. Die overbelasting kunt u met de juiste aandacht verlichten.

Ontspannings massage

60 min: € 55,-

Als u liever minder stevig gemasseerd wil worden kunt u kiezen voor een ontspannings massage. Geniet van de muziek, kleuren en aanraking en kom tot rust.

Stoelmassage

15 min: € 15,-

Moe en overbelast? Neem tussendoor even een stoelmassage. Het werkt ontspannend en verlicht direct uw klachten aan rug, schouder en nek. 15 minuten voor 15 €.

reserveren

Voeten spa

60 min: € 65,-

Een heerlijke beleving. Inclusief pedicure behandeling.

Counselling

60 min: € 60,-

Voor klanten die dat willen is Peter beschikbaar voor counselling naar behoefte over werk, relatie, geld, trauma's of emoties. Het kan gaan over life style onderwerpen, zakelijke transacties, echtscheiding, opvoeding of algemeen welbevinden. Peter is gepensioneerd en heeft veel zakelijke en levenservaring. Twee huwelijken, twee kinderen, 3 keer een bedrijf begonnen en nu gelukkig met Lawan. Zijn interesses zijn reizen, het Oosten, filosofie, sport, muziek, aquarelleren, fotografie en literatuur. Hij heeft een boek geschreven en weet wat gezond leven is. Ook heeft hij meegemaakt wat het betekent als je geliefde ziek wordt. Peter heeft een BA in IT en een MBA  en is afgestudeerd als Bedrijfskundige. Daarnaast heeft hij diploma's in NLP en is gespecialiseerd in counselling methoden zoals systeemopstellingen en kan verwijzen naar nog meer gespecialiseerde experts. We onderzoeken je vraag en gaan op zoek naar oplossingen. The sky is the limit. A shoulder to lean on.

Werken bij suk jai wellness

Wij zijn altijd op zoek naar gediplomeerde masseuses. Wil je een leuke, professionele, goed bezochte werkomgeving en een uitstekende verdienste vlak bij het openbaar vervoer? Bel ons dan op 06 - 13 23 03 77 of kom langs.

We are always looking for certified professionals. Would you like a fun working environment, well frequented, with excellent conditions, near public transport? Call us  at 06 - 13 23 03 77 or drop by. All nationalities and gender.

เรามองหาหมอนวดที่มีคุณภาพอยู่เสมอ หากคุณต้องการสภาพแวดล้อมในการทำงานที่ดี เป็นมืออาชีพ และได้รับการดูแลอย่างดี และมีรายได้ที่ดีเยี่ยมใกล้กับระบบขนส่งสาธารณะ โทรหาเราที่ 06 - 13 23 03 77 หรือแวะมาหาเรา เราให้เช่าสถานที่ทำงานด้วยมืออาชีพ