7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Suk Jai Wellness en Suk Jai Thai Massage of haar huurders hanteert Algemene Voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage/ behandeling bij Suk Jai Wellness en Suk Jai Thai Massage of haar huurders maakt, gaan wij ervan uit dat u kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

BIJZONDERE VOORWAARDEN MASSAGES EN BEHANDELINGEN 

Bekijk alle algemene voorwaarden hierboven.

 • De massage/behandeling die opdrachtgever ondergaat, is niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. Bij twijfel over een aandoening of blessure of contra-indicatie kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en opdrachtgever door te verwijzen naar een arts, therapeut of specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra opdrachtgever behandelend arts, therapeut of specialist hierin toestemt.
 • Is opdrachtgever onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruikt opdrachtgever medicijnen dan is het verstandig dat opdrachtgever dit met zijn behandelaar overlegt of opdrachtgever medisch gezien gemasseerd mag worden.
 • De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intakegesprek aan opdrachtnemer en/of haar medewerkers verstrekt, zodat opdrachtgever en/of medewerker de massage/ behandeling zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
 • Opdrachtnemer en/of haar medewerkers behouden zich het recht voor om opdrachtgever te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen, alcohol of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 • Opdrachtnemer en/of haar medewerkers kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de opdrachtgever.
 • De diploma’s/ certificaten die behaald zijn door opdrachtnemer en/of haar medewerkers, zijn voor opdrachtgever beschikbaar om te zien.
 • Ethiek en hygiëne is erg belangrijk bij opdrachtnemer of haar medewerkers en wordt ook van opdrachtgever verwacht.
 • Vanuit het oogpunt van hygiëne, wordt verwacht dat opdrachtgever vlak voor de behandeling heeft gedoucht. Dat is niet alleen voor de masseuse prettiger om te werken, maar ook voor opdrachtgever zelf om de behandeling te ondergaan. Gelieve geen parfum te gebruiken. Bij binnenkomst van de behandelruimte dient opdrachtgever de schoenen uit te trekken.
 • De opdrachtgever kan van opdrachtnemer of haar medewerkers verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn. Het bad textiel wat gebruikt wordt is eigendom van opdrachtnemer en/of haar medewerkers en na elke behandeling worden deze verschoond en op juiste wijze gereinigd. 
 • Opdrachtgever dient zijn/haar telefoon op ‘stil’ te zetten als de masseuse aan het masseren/ behandelen is.
 • Bij opdrachtnemer en/of haar medewerkers zijn de massages/ behandelingen enkel op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden per telefoon, whatsapp, e-mail of de website.
 • Gemaakte afspraken dienen uiterlijk één dag (24 uur) voor de behandeling te worden geannuleerd. Dit is kosteloos. Annuleert opdrachtgever te laat (binnen 24 uur voor de afspraak), op de behandel dag zelf of komt opdrachtgever helemaal niet opdagen, dan is opdrachtnemer en/of haar medewerker helaas genoodzaakt de behandelprijs volledig aan opdrachtgever door te belasten. Opdrachtgever ontvangt hiervan dan een aparte factuur. Annulering kan alleen mondeling/telefonisch plaatsvinden.
 • De betaling van consumenten vindt direct plaats na de behandeling via pin of contant (liefst gepast i.v.m. beperkt wisselgeld), Tikkie of bankoverschrijving na overleg.
 • Een eventueel overeen gekomen betaling op factuurbasis dient door opdrachtgever binnen 7 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan.
 • Opdrachtgever kan ook met een cadeaubon van Opdrachtnemer betalen. Indien de betaling plaatsvindt via de cadeaubon is deze niet in te wisselen voor contant geld. Daarnaast is er ook geen teruggave van het aankoopbedrag mogelijk wanneer opdrachtgever minder dan de cadeaubonwaarde aan massages, behandelingen of andere diensten of producten afneemt.
 • De cadeaubon van opdrachtnemer is 1 jaar geldig na uitgiftedatum.
 • Opdrachtnemer behouden zich het recht voor ten alle tijden de tarieven te wijzigen. Voor afspraken gemaakt voor de tariefwijziging geldt het tarief dat geldig was op het moment dat de afspraak gemaakt werd.
 • De massages of behandelingen die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Opdrachtgever die toch seksueel getinte opmerkingen maakt of seksuele handelingen en/of gedragingen verricht, dient de gereserveerde behandeling c.q. tijd te betalen en wordt per direct uit de praktijk verwijderd en zal niet meer toegestaan worden om vervolgafspraken in de toekomst te boeken.
Werken bij suk jai wellness

Wij zijn altijd op zoek naar gediplomeerde masseuses. Wil je een leuke, professionele, goed bezochte werkomgeving en een uitstekende verdienste vlak bij het openbaar vervoer? Bel ons dan op 06 - 13 23 03 77 of kom langs.

We are always looking for certified professionals. Would you like a fun working environment, well frequented, with excellent conditions, near public transport? Call us  at 06 - 13 23 03 77 or drop by. All nationalities and gender.

เรามองหาหมอนวดที่มีคุณภาพอยู่เสมอ หากคุณต้องการสภาพแวดล้อมในการทำงานที่ดี เป็นมืออาชีพ และได้รับการดูแลอย่างดี และมีรายได้ที่ดีเยี่ยมใกล้กับระบบขนส่งสาธารณะ โทรหาเราที่ 06 - 13 23 03 77 หรือแวะมาหาเรา เราให้เช่าสถานที่ทำงานด้วยมืออาชีพ