Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een voetmassage in Alphen aan den Rijn 

Boek een voetmassage bij Suk Jai Wellness, onze spa in Alphen aan den Rijn, als u uw voeten gericht wilt laten behandelen. Tijdens deze massages kunt u helemaal ontspannen. Er zijn namelijk niet veel betere manieren om tot rust te komen dan tijdens een voetmassage bij ons in Alphen aan den Rijn, dicht bij Nieuwkoop en Boskoop.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Een effectieve voetmassage boeken in Alphen aan den Rijn, vlak bij Boskoop en Nieuwkoop 

In onze massagesalon kunt u terecht voor vele soorten massages. Zo boekt u bijvoorbeeld een massage van nek en schouders. Een voetmassage is ook een van onze behandelingen bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn, nabij Boskoop en Nieuwkoop. Uw voeten ondersteunen vaak urenlang uw hele lichaamsgewicht. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en problemen te voorkomen. Een gerichte massage vermindert spanning en stress. Ook verbetert het uw bloedcirculatie en herstelt de energiebalans in uw lichaam zich. Uw hele lichaam profiteert dus van een massage van uw voeten bij onze spa in Alphen aan den Rijn. U kunt uiteraard ook van deze behandeling genieten als u nergens last van heeft. Dan kan de massage alsnog een heerlijk ontspanmoment zijn. U geniet bij ons in Alphen aan den Rijn, vlak bij Nieuwkoop en Boskoop, niet alleen van een voetmassage, maar ook van een spa voor uw voeten. Het is dan wel geen pedicure, maar uw voeten zijn na de behandeling heerlijk zacht en verzorgd. Voor de beste voetmassage in de omgeving van Boskoop en Nieuwkoop komt u dus naar onze salon. Heeft u behoefte aan een ander soort massage? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden bijvoorbeeld ook sportmassages om overbelasting van uw spieren te verlichten.

single massage

Reserveer hier uw gerichte behandeling 

aromamassage

Vindt u het spannend om een Thaise massage te boeken, omdat u nog nooit eerder een massage heeft gehad? Dan is een voetmassage bij ons in Alphen aan den Rijn, dicht bij Nieuwkoop en Boskoop, zeker een goede manier om kennis te maken met massages. Voor extra verzorging raden wij de spa voor uw voeten aan bij onze salon in Alphen aan den Rijn. Vraag ons om meer informatie door te bellen naar 06 - 13 23 03 77 of door ons contactformulier in te vullen.