Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een voetmassage in Alphen aan den Rijn 

Boek een voetmassage bij Suk Jai Wellness, onze spa in Alphen aan den Rijn, als u uw voeten gericht wilt laten behandelen. Tijdens deze massages kunt u helemaal ontspannen. Er zijn namelijk niet veel betere manieren om tot rust te komen dan tijdens een voetmassage bij ons in Alphen aan den Rijn, dicht bij Nieuwkoop en Boskoop.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Waarvoor kunt u een voetmassage boeken? 

In onze massagesalon kunt u terecht voor vele soorten massages. Zo boekt u bijvoorbeeld een massage voor uw nek en schouders. Een voetmassage is ook een van de behandelingen bij Suk Jai Wellness. Uw voeten ondersteunen vaak urenlang uw hele lichaamsgewicht. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en problemen te voorkomen. Een gerichte massage vermindert spanning en stress. Ook verbetert het uw bloedcirculatie en herstelt de energiebalans in uw lichaam zich op deze manier. Uw hele lichaam profiteert dus van een massage van uw voeten. Bent u niet alleen op zoek naar een massage voor uw voeten, maar wilt u een volledige verzorgingsbehandeling boeken? U boekt bij ons ook een heerlijke behandeling voor uw voeten in onze fijne wellness omgeving.

single massage

U profiteert van volledige ontspanning 

aromamassage

U kunt uiteraard ook van deze behandeling genieten als u nergens last van heeft. Dan kan de massage alsnog een heerlijk ontspanmoment zijn. U geniet bij ons niet alleen van een voetmassage, maar ook van een spa voor uw voeten. Het is dan wel geen pedicure, maar uw voeten zijn na de behandeling heerlijk zacht en verzorgd. Voor de beste voetmassage in de omgeving van Boskoop en Nieuwkoop komt u dus naar onze salon. Heeft u behoefte aan een ander soort massage? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden bijvoorbeeld ook doelgerichte sportmassages om overbelasting van uw spieren te verlichten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een prettige hijab-massage, waarbij wij rekening houden met de regels van Islam.

Reserveer hier uw gerichte behandeling

Vindt u het spannend om een Thaise massage te reserveren, omdat u nog nooit eerder een massage heeft gehad? Dan is een onze voetmassage zeker een goede manier om kennis te maken met massages. Voor extra verzorging raden wij de spa voor uw voeten aan. Vraag ons om meer informatie door te bellen naar 06 - 13 23 03 77 of door ons contactformulier in te vullen.