Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een voetmassage in Alphen aan den Rijn 

Boek een voetmassage bij Suk Jai Wellness, onze spa in Alphen aan den Rijn, als u een voetmassage in de buurt zoekt en u uw voeten gericht wilt laten behandelen. Tijdens deze massages kunt u helemaal ontspannen. Er zijn namelijk niet veel betere manieren om tot rust te komen dan tijdens een voetmassage bij ons in Alphen aan den Rijn, dicht bij Nieuwkoop en Boskoop.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Waarvoor kunt u een voetmassage boeken? 

In onze massagesalon, de ideale plek voor een voetmassage in de buurt, kunt u terecht voor vele soorten massages. Zo boekt u bijvoorbeeld ook een massage voor uw nek en schouders. Uw voeten ondersteunen vaak urenlang uw hele lichaamsgewicht. Daarom is het belangrijk om ze goed te verzorgen en problemen te voorkomen. Een gerichte massage vermindert spanning en stress. Ook verbetert het uw bloedcirculatie en herstelt de energiebalans in uw lichaam zich op deze manier. Uw hele lichaam profiteert dus van een massage van uw voeten. Een voetmassage bij u in de buurt is ook ideaal omdat u dan niet al te ver moet reizen vooraleer u de massage ondergaat. Bent u niet alleen op zoek naar een massage voor uw voeten, maar wilt u een volledige verzorgingsbehandeling boeken? U boekt bij ons ook een heerlijke behandeling voor uw voeten in onze fijne spa.

single massage

U profiteert van volledige ontspanning 

aromamassage

Een voetmassage kan natuurlijk ideaal zijn om uw voeten te verzorgen, maar ook als u op zoek bent naar een voetmassage in de buurt voor pure ontspanning, kunt u die bekomen in onze salon. Dan kan de massage alsnog een heerlijk ontspanmoment zijn. U geniet bij ons niet alleen van een voetmassage, maar ook van een spa voor uw voeten. Het is dan wel geen pedicure, maar uw voeten zijn na de behandeling heerlijk zacht en verzorgd. Voor de beste voetmassage in de buurt van Boskoop en Nieuwkoop komt u dus naar onze salon. Heeft u behoefte aan een ander soort massage? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden bijvoorbeeld ook doelgerichte sportmassages om overbelasting van uw spieren te verlichten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een prettige hijab-massage, waarbij wij rekening houden met de regels van Islam.

Reserveer hier uw gerichte behandeling

Als u overweegt een voetmassage in de buurt te boeken, zit u goed bij ons. Vindt u het spannend om een Thaise massage te reserveren, omdat u nog nooit eerder een massage heeft gehad? Dan is een onze voetmassage zeker een goede manier om kennis te maken met massages. Voor extra verzorging raden wij de spa voor uw voeten aan. Vul ons contactformulier in wanneer u een vraag heeft omtrent een afspraak.