Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Een zwangerschapsmassage in Alphen aan den Rijn 

Met een zwangerschapsmassage, ook wel prenatale massage genoemd, bij ons in Alphen aan den Rijn verlichten we klachten die het gevolg zijn van uw zwangerschap. Naast dat we de bloedsomloop stimuleren, is het voor u ook een heerlijk, rustgevend ontspanmoment. Met de warme oliën werken we in op spieren die nu zwaar belast worden, waardoor u daar na afloop even geen last meer van heeft.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Ivm de toenemende kosten wordt ons tarief per 1 juli 70€ per uur.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Hoe werkt een zwangerschapsmassage? 

Tijdens een zwangerschapsmassage gebruiken we verwarmde olie om doorbloeding te stimuleren. We besteden speciale aandacht aan de spieren waar veel gewicht aan hangt, zoals uw rug, schouders en bekken. Tijdens een prenatale massage kunt u zich even volledig ontspannen en ook na de behandeling zult u merken dat uw spieren weer op kracht zijn. Deze prenatale massage is mogelijk vanaf de derde maand van de zwangerschap tot drie weken voordat u uitgerekend bent. Bent u moslima en wilt u een zwangerschapsmassage boeken waarbij rekening wordt gehouden met de regels van uw geloof? Wij verzorgen speciale zwangerschapsmassages voor moslima’s. In ons aanbod vindt u ook andere heerlijke behandelingen, zoals een voetmassage die pijn verlicht. U plant bij ons ook een ontspanningsmassage om helemaal tot rust te komen.

single massage

Reserveer uw verwenmoment 

aromamassage

Bent u geïnteresseerd in een zwangerschapsmassage bij onze massagesalon? Bij ons profiteert u van ultiem comfort, een prettige beleving en uiteraard uitstekende hygiëne. Na de prenatale massage voelt u zich zeker lekker ontspannen en is de pijn in uw spieren verlicht. Boek online een afspraak in onze salon.