Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Zwangerschapsmassage in Alphen aan den Rijn 

Met een zwangerschapsmassage bij ons in Alphen aan den Rijn verlichten we klachten die het gevolg zijn van uw zwangerschap. Naast dat we de bloedsomloop stimuleren, is het voor u ook een heerlijk, rustgevend ontspanmoment. Met de warme oliën werken we in op spieren die nu zwaar belast worden, waardoor u daar na afloop even geen last meer van heeft.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Hoe werkt een zwangerschapsmassage bij ons in Alphen aan den Rijn? 

Tijdens een zwangerschapsmassage bij Suk Jai Thai Wellness in Alphen aan den Rijn gebruiken we verwarmde olie om doorbloeding te stimuleren. We besteden speciale aandacht aan de spieren waar veel gewicht aan hangt, zoals uw rug, schouders en bekken. U kunt zich even volledig ontspannen en ook na de behandeling zult u merken dat uw spieren weer op kracht zijn. Deze massage is mogelijk vanaf de derde maand van de zwangerschap tot drie weken voordat u uitgerekend bent. Tussen ons aanbod ziet u ook andere heerlijke behandelingen, zoals een voetmassage die pijn verlicht. U kunt ook een ontspanningsmassage plannen om helemaal tot rust te komen.

single massage

Reserveer uw verwenmoment 

aromamassage

Bent u geïnteresseerd in een zwangerschapsmassage bij onze massagesalon in Alphen aan den Rijn? Bij ons profiteert u van ultiem comfort, een prettige beleving en uiteraard uitstekende hygiëne. Na deze behandeling voelt u zich zeker lekker ontspannen en is de pijn in uw spieren verlicht. U kunt online direct een afspraak boeken. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via 06 - 13 23 03 77.