Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Gezondheidsmassages in Alphen aan den Rijn boeken 

Wilt u gezondheidsmassages in Alphen aan den Rijn boeken, in de buurt van Bodegraven en Nieuwkoop? Suk Jai Wellness is dan dé salon voor u. U ontvangt de traditionele, effectieve Thaise massages van onze salon in een betaalbare, luxueuze omgeving. Wij vinden rust, comfort en kwaliteit erg belangrijk. We zorgen er dus voor dat we een kalmerende en comfortabele beleving creëren tijdens de massage.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Gezondheidsmassages in Alphen aan den Rijn boeken voor uw gehele lichaam 

Als u gezondheidsmassages wilt boeken in de buurt van Nieuwkoop en Bodegraven, bekijkt u de mogelijkheden bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn. Zo kunt u een Thaise massage boeken en kiest u zelf hoe lang de behandeling duurt. Gaat u voor een half uur, een uur of anderhalf uur? Ook kunt u kiezen voor een massage van het gehele lichaam of voor een specifieke behandeling als:

Onze salon is bovendien eenvoudig bereikbaar. Ons pand voor gezondheidsmassages ligt naast het station van Alphen aan den Rijn, voor als u met het openbaar vervoer komt vanuit bijvoorbeeld Bodegraven of Nieuwkoop. Ook beschikken wij over vier parkeerplaatsen die speciaal voor onze bezoekers gereserveerd zijn. U kunt dus altijd dichtbij onze massagesalon parkeren, ook met uw fiets.

single massage

Neem contact met ons op voor uw behandeling 

aromamassage

Wilt u meer weten over onze gezondheidsmassages in de omgeving van Bodegraven en Nieuwkoop? Of wilt u graag direct gezondheidsmassages bij ons in Alphen aan den Rijn boeken? Bel ons dan op 06 - 13 23 03 77. U kunt bij ons bovendien online een massage reserveren. Zo ziet u direct wanneer wij tijd voor u hebben voor een gezondheidsmassage in onze wellnesspraktijk in Alphen aan den Rijn, vlak bij Nieuwkoop en Bodegraven.