Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Gezondheidsmassages in Alphen aan den Rijn boeken 

Wilt u gezondheidsmassages in Alphen aan den Rijn boeken, in de buurt van Bodegraven en Nieuwkoop? Suk Jai Wellness is dan dé salon voor u. U ontvangt de traditionele, effectieve Thaise massages van onze salon in een betaalbare, luxueuze omgeving. Wij vinden rust, comfort en kwaliteit erg belangrijk. We zorgen er dus voor dat we een kalmerende en comfortabele beleving creëren tijdens de massage.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Gezondheidsmassages boeken voor uw gehele lichaam 

Als u gezondheidsmassages wilt boeken, bekijkt u de mogelijkheden bij Suk Jai Wellness. Zo kunt u een Thaise massage boeken en kiest u zelf hoe lang de behandeling duurt. Gaat u voor een half uur, een uur of anderhalf uur? U kiest voor een massage van het gehele lichaam of voor een specifieke behandeling als:

Tijdens onze gezondheidsmassages kunt u volledig ontspannen en zorgen onze specialisten dat uw vastzittende spieren loskomen. Wij gebruiken traditionele oosterse technieken om uw vermoeide spieren weer geheel te herstellen. Onze massages zijn daarom ook erg geschikt als behandeling wanneer u last heeft van overbelasting door uw werk.

single massage

 Een bezoek brengen aan onze praktijk is altijd eenvoudig 

aromamassage

Onze salon is eenvoudig bereikbaar wanneer u bij ons langskomt voor een van onze gezondheidsmassages. Ons pand ligt naast het station van Alphen aan den Rijn, voor als u met het openbaar vervoer komt. Ook beschikken wij over vier parkeerplaatsen die speciaal voor onze bezoekers gereserveerd zijn. U kunt dus altijd dichtbij onze massagesalon parkeren, ook met uw fiets.

Neem contact met ons op voor uw behandeling

Wilt u meer weten over onze gezondheidsmassages? Of wilt u graag direct gezondheidsmassages bij ons boeken? Bel ons dan op 06 - 13 23 03 77. U kunt bij ons bovendien online een massage reserveren. Zo ziet u direct wanneer wij tijd hebben voor een gezondheidsmassage in onze wellnesspraktijk.