Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Ontstressen voor jong en oud 

Een massage is de ideale manier om te ontstressen voor jong en oud, en voor zowel dames als heren. Bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn zorgen wij tijdens uw massage, bijvoorbeeld voor vriendinnen, voor een prettige sfeer zodat u volledig kunt ontstressen. Heeft u het erg druk of zijn uw spieren gespannen? U boekt bij ons diverse behandelingen waarmee u volledig tot rust komt. Onze massages zijn bovendien een leuk uitje waarbij u heerlijk kunt ontstressen.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

 Onze massages zijn een fijne manier om te ontstressen voor jong en oud 

Wanneer u komt ontstressen in onze massagesalon heeft u keuze uit diverse rustgevende behandelingen voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld voor een fijne aroma-massage met heerlijke oliën en muziek om te ontstressen met uw vriendinnen. Tijdens deze massage maken onze dames gebruik van gerichte aanrakingen en een rustige omgeving om uw mentaal en fysiek te laten ontstressen. Heeft u verdere hulp nodig? Dan kunt u terecht bij onze ervaren stresscoach voor professioneel advies. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft als u wilt ontstressen als uitje voor jong en oud.

single massage

 Tijdens onze massages komt u tot rust en leert u uw vriendinnen beter kennen 

aromamassage

Wanneer u een duo-massage boekt voor u en uw vriendinnen, kant u niet alleen heerlijk ontstressen, het is ook een goede manier om elkaar beter te leren kennen. Onze massages zijn geschikt voor jong en oud, dames en heren, en zijn de ideale manier voor familieleden of vrienden en vriendinnen om te ontstressen en tot elkaar te komen. Wilt u iemand in uw omgeving een heerlijke ontspanningsmassage cadeau doen? U kunt gemakkelijk een cadeaubon kopen bij onze salon. Zo kunt u uw dierbaren een mooi bedankje geven voor hun steun en kiezen ze zelf hoe zij het liefst ontstressen.

Kom tot rust met een van onze fijne behandelingen voor jong en oud

Ontdek onze verschillende behandelingen voor jong en oud en kom heerlijke ontstressen met uw vrienden of vriendinnen. Onze massages zijn een prettige manier om te ontstressen voor dames en heren. Heeft u bepaalde wensen voor uw behandeling? Laat het ons gerust weten via ons contactformulier of bel ons via 06 - 13 23 03 77. Wij zorgen graag voor een prettige omgeving voor u en uw gezelschap zodat u heerlijk kunt ontstressen.