Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

Een aroma-massage in Alphen aan den Rijn boeken

U kunt helemaal ontspannen verder met uw dag na een aroma-massage die u bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn kunt boeken. Tijdens deze massage werken wij met geurende olie, die bijdraagt aan de luxe, comfortabele en rustgevende ervaring van de massage. Ook kunt u genieten van de muziek en kleuren in onze salon voor een unieke, luxe beleving.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Voor ontspanning kunt u een aroma-massage bij ons in Alphen aan den Rijn boeken 

Bij onze massagesalon in Alphen aan den Rijn kunt u een aroma-massage boeken. Tijdens deze ontspanningsmassage gebruiken we wat aromatische olie. De massage bestaat uit lichte aanrakingen om volledige ontspanning te stimuleren. De subtiele geur zorgt ervoor dat de massage een diepere werking heeft, zowel fysiek als mentaal. Ook maken we gebruik van kleuren en geluiden. Zo bevordert de behandeling bijvoorbeeld de doorbloeding, maar ook de werking van uw zintuigen. Na deze behandeling bent u dus zowel mentaal als lichamelijk volledig ontspannen. Wilt u er een hot stone-behandeling bij? Dan kunt u dit van tevoren aangeven. Via onze website kunt u deze aroma-massage eenvoudig boeken bij onze praktijk in Alphen aan den Rijn.

single massage

Boek een aromatische behandeling 

aromamassage

Een aroma-massage boeken in Alphen aan den Rijn is een goed cadeau aan uzelf of een ander. U kunt bij ons daarom ook een cadeaubon aanschaffen. Wilt u samen met uw partner genieten van een heerlijke massage? Boek dan onze duo-massage van een uur. U boekt onze massages online door een afspraak te maken of door te bellen naar 06 - 13 23 03 77.