Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

Een aroma-massage in Alphen aan den Rijn boeken

U kunt helemaal ontspannen verder met uw dag na een aroma-massage die u bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn kunt boeken. Tijdens deze massage werken wij met geurende olie, die bijdraagt aan de luxe, comfortabele en rustgevende ervaring van de massage. Ook kunt u genieten van de muziek en kleuren in onze salon voor een unieke beleving.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Algemene voorwaarden van toepassing.

Voor ontspanning kunt u een aroma-massage bij ons boeken 

Bij onze massagesalon kunt u een aroma-massage boeken. Tijdens deze ontspanningsmassage gebruiken we aromatische olie. De massage bestaat uit lichte aanrakingen om volledige ontspanning te stimuleren. De subtiele geur zorgt ervoor dat de massage een diepere werking heeft, zowel fysiek als mentaal. Ook maken we gebruik van kleuren en geluiden. Zo bevordert de massage bijvoorbeeld de doorbloeding, maar ook de werking van uw zintuigen. Na deze behandeling bent u dus zowel mentaal als lichamelijk volledig ontspannen. Deze massage wordt dan ook vaak aangeraden door onze stresscoach wanneer u mentale ontspanning nodig heeft.

single massage

Boek een aromatische behandeling 

aromamassage

Geef uzelf of een ander een mooi cadeau door een aroma-massage te boeken of een cadeaubon aan te schaffen. Wilt u samen met uw partner genieten van een heerlijke massage? Boek dan onze duo-massage van een uur. U boekt onze massages online door een afspraak te maken of bereikt ons telefonisch via 06 - 13 23 03 77.