Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Massages voor uw nek en schouder 

Als u last heeft van uw nek en schouder, boekt u herstellende massages bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn, dicht bij Boskoop en Bodegraven. Een rug massage boeken bij ons is een goed idee als u last heeft van uw rugspieren. Uw rug krijgt tijdens de massage ook de aandacht en behandelen we met massagetechnieken waar uw lichaam het meeste baat bij heeft. In de omgeving van Bodegraven en Boskoop zijn wij dus dé expert in massages voor uw nek en schouder.

Tijdens de feestdagen zijn wij ook van 10-21 geopend. Direct reserveren voor een premium massage in onze studio.

Voor uw nek, rug en schouder een massage boeken bij dé rustgevende salon voor massages 

De massages van onze eersteklas massagesalon dicht bij Bodegraven en Boskoop zijn zeker geschikt als u last heeft van een pijnlijke nek of schouder. Uw spieren worden losgemaakt, zodat u na de behandeling soepeler kunt bewegen. Als u dit van tevoren aangeeft, is een aanvullende hot stone-behandeling ook mogelijk. Als u een massage voor uw rug gaat boeken, heeft u de keuze tussen een behandeling van een half uur of een uur. U kiest de tijdsduur van de gezondheidsmassage die het best bij u past. Als u een langere massage zou boeken, zou u de effecten ervan beter in uw rug voelen. Ook uw nek en schouder voelen beter na langdurige massages bij onze salon in de buurt van Boskoop en Bodegraven. U kunt ook kiezen voor een specialistische massagebehandeling, zoals een zwangerschapsmassage. Uw hele lichaam kan ook profiteren van de voordelen van een voetmassage. Deze massage zorgt namelijk voor het herstel van de energiebalans van uw lichaam en de verbetering van uw bloedcirculatie.

single massage

Plan een massage bij ons in 

aromamassage

Zoekt u een professional in massages voor uw nek en schouder in de omgeving van Bodegraven en Boskoop? Of wilt u een effectieve massage boeken voor uw rug? Met een ontspanningsmassage van Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn kunt u geheel ontspannen weer verder met uw dag. Voor professionele, scherp geprijsde massages van uw nek en schouder kunt u online een afspraak maken bij onze salon nabij Boskoop en Bodegraven. Het is ook mogelijk om telefonisch een massage voor uw rug of torso te boeken door te bellen naar 06 - 13 23 03 77.