Traditionele massages

 Volgens oosterse methode

 Eigen parkeerplaatsen

 Massages voor uw nek en schouder 

Als u last heeft van uw nek en schouder, boekt u herstellende massages bij Suk Jai Wellness in Alphen aan den Rijn, dicht bij Boskoop en Bodegraven. Het is een goed idee om een massage bij ons te boeken als u last heeft van uw rug of uw schouders volledig los wil maken. Uw rug en schouders krijgen tijdens de massage namelijk ook de aandacht en wordt behandeld met massagetechnieken die uw lichaam weer helemaal losmaken. Wij zijn dus dé expert wanneer u een massage voor uw rug, nek of schouders wilt boeken.

7 dagen per week van 10-21 uur geopend.

Direct reserveren voor een premium massage op maat in onze studio.

Ivm de toenemende kosten wordt ons tarief per 1 juli 70€ per uur.

Algemene voorwaarden van toepassing.

U ontspant de spieren in uw nek, rug en schouder met onze massages 

De massages van onze eersteklas massagesalon zijn zeker geschikt als u last heeft van een pijnlijke nek of uw schouders wil losmaken. Uw spieren worden losgemaakt, zodat u na de behandeling soepeler kunt bewegen. Als u dit van tevoren aangeeft, is een aanvullende hot stone-behandeling ook mogelijk. Wij maken gebruik van traditionele, oosterse methoden waarmee uw lichaam volledig tot rust komt. Uw nek en schouders worden tijdens uw massage gemasseerd en losgemaakt om alle pijnpunten te behandelen. De spieren in uw nek en schouders losmaken met een massage is onze specialiteit.

single massage

 Door de juiste massage te boeken voor uw rug behaalt u de beste resultaten 

aromamassage

Wilt u een massage voor uw rug boeken en tegelijkertijd uw schouders laten losmaken? Bij ons heeft u de keuze tussen een behandeling van een half uur of een uur. U kiest de tijdsduur van de gezondheidsmassage die het best bij u past. Als u een langere massage boekt, voelt u de resultaten nog beter in uw rug. Ook uw nek en schouder voelen beter na langdurige massages bij onze salon. U kunt ook kiezen voor een specialistische massagebehandeling, zoals een zwangerschapsmassage. Bovendien profiteert uw hele lichaam van de voordelen van een voetmassage. Deze massage zorgt door het losmaken van alle spieren in uw schouders, nek en rug namelijk voor het herstel van de energiebalans van uw lichaam en de verbetering van uw bloedcirculatie.

Plan een massage bij ons in

Zoekt u een professional in massages voor uw nek en schouder? Of wilt u een effectieve massage boeken voor uw rug? Met een ontspanningsmassage van Suk Jai Wellness kunt u geheel ontspannen weer verder met uw dag. Maak online een afspraak Voor professionele, scherp geprijsde massages om uw nek en schouders los te maken.